Jeff March redo att släppa nytt julalbum

Jeff March redo att släppa nytt julalbum

GREEN HARBOUR, NL Jeff March hoppas Gå Ner I Vikt På En Vecka kunna sprida lite semesterglädje den här säsongen med sitt kommande julalbum, This Winter Night. en Green Harbor native, har en lång historia med musik. När han var bara fyra, lade hans föräldrar honom i pianolärare. Han har sedan plockat upp en mängd olika instrument som fiol och flöjt, liksom att hona sina sångkunskaper.

Mars är nu med en etablerad karriär som musiker och musikinstruktör beredd att släppa sitt första stora projekt ett julalbum, precis i tid för semesterperioden.

ville alltid sätta ihop ett album. Det har alltid varit ett stort mål för mig, förklarade mars. är också en mycket speciell årstid till mig, särskilt när det gäller att utföra de senaste fyra åren, gjorde jag en julkonsert här i Green Harbour, så säsongen har alltid varit viktig för mig, så i år bestämde jag mig för att arbeta på ett album. började spela in Gå Ner ett Kilo I Veckan albumet 2016. Han sa att mycket tid, engagemang och kärlek till musik gick in i projektet, och han var väldigt glad över resultatet.

Mars-familjen, nämligen hans två barn, Liam och Ben var ett stort inflytande på projektets övergripande känsla.

när du är ett ungt barn är en väldigt annorlunda upplevelse än när du är en vuxen. De flesta barn njuter av julen på grund av den magiska känslan som det bär med sig, men när Gå Ner I Vikt Snabbt Piller du börjar bli äldre börjar det förändras, och jag var inget undantag för det.

hade precis samma sak, sade mars. När jag blev pappa ändrade allt igen. Jul blev magisk igen, för en helt ny anledning. Musiken utvecklade också denna helt nya mening till mig, och jag tror att känslan verkligen kommer igenom på albumet. Denna Winter Night innehåller marsversion av klassiska jullåtar. Han gick nyligen på Facebook, där han diskuterade de olika spåren som de spelade i bakgrunden. Streamen såg ungefär 4000 personer lyssna in, med positiv feedback runt.