Jefferson Parish Sheriff tillkännager planer på att hålla semesterkunder trygga

Jefferson Parish Sheriff tillkännager planer på att hålla semesterkunder trygga

Jefferson Parish Sheriff Joseph Lopinto tillkännagav onsdagen eftermiddag (22 november) början av JPSOs årliga Holiday Patrol program, en period med ökade säkerhetsåtgärder under semesterperioden.

Lopinto höll en presskonferens på Lakeside Shopping Center i Metairie framför ett ‘mobilkommandocentrum’ parkerat på köpcentrets Viktminskning Tabletter parkeringsplats för att tillkännage planer på att hålla semesterkunder trygga.

Från och med fredagen kommer JPSO-suppleanter att öka patrullerna i större shoppingområden, däribland Veterans och Clearview Boulevards på östra Gå Ner ett Kilo I Veckan stranden och Terry Parkway och Batataria och Lapalco Boulevards på Västbanken. Clearview, Lakeside och Oakwood köpcentra kommer också att se en ökning av säkerhetsdetaljer, sa Lopinto.

Lopinto uppmuntrade konsumenterna att handla hos lokala företag Gå Ner I Vikt Snabbt Piller under semestern och sa att sheriffens kontor är dedikerat till att göra det så säkert som möjligt.

‘En stark ekonomi gör att vi har en stark gemenskap,’ sade Lopinto. ‘Och det är uteslutet att få dig att känna dig trygg.’

Förutom den ökade patrullen och mobilkommandocentralerna kommer avdelnings helikoptrar och observationstorn att användas för att ‘hålla ögat’ på shoppare, enligt en JPSO-talesman.