Jennifer Aniston och Justin Theroux firar 2

Jennifer Aniston och Justin Theroux Viktminskning Tabletter firar 2

Grattis på jubileum, J J!

Jennifer Aniston och Justin Theroux firar sina två års jubileum lördag.

‘Är inte t nummer två bomull? Ska jag få något bomull? Så förmodligen bara en väska med bomull ‘skådespelaren skämt till E! News när han frågades om vad han planerade att få sin fru till en gåva.

Aniston, 48 och Theroux, 45 år gammal på bakgården i Los Angeles hemma den 5 augusti 2015 framför familjer och vänner, inklusive kändisar som hennes vänner Pals Courteney Cox och Lisa Kudrow, Howard Stern, Jason Bateman, Ellen DeGeneres, Tobey McGuire, Sandra Bullock, Orlando Bloom, Rachel McAdams, par John Krasinski och Emily Blunt och Jimmy Kimmel, som offiserade ceremonin.

De flesta av gästerna hade ingen aning om att de ursprungligen var inbjudna till ett bröllop! De trodde att de skulle delta på en födelsedagsfest för Theroux, vars födelsedag är den 10 augusti. Stern sa på sin SiriusXM radioprogram The Howard Stern Show att han var en av de få gästerna som kände hemligheten, då han blev ombedd att förbereda sig en bröllopskål.

‘Jag var så nervös,’ sa han. ‘De är så hemlighetsfulla, de två.’

De är också supera söta. Kolla in några av de sötaste bilderna genom åren.

Aniston och Theroux blev Viktminskning Tabletter förlovade år 2012 efter att ha daterat i mer än ett år.

De möttes på uppsättningen av 2012-filmen Wanderlust. Aniston berättade InStyle det året att det markerade en av de mest ‘idylliska’ skotten hon någonsin haft.

‘Varför är han den rätta personen för mig? Allt jag vet Gå Ner I Vikt Snabbt är att jag känner mig fullständigt sett och älskad, oavsett vilken stat’ Aniston berättade för Marie Claire 2016. Det finns ingen del av mig som jag inte känner mig bekväm visa, exponera Och det frambringar den bästa delen av mig själv, för jag bryr mig så mycket om honom. ‘