Jennifer Hudson och mer att visas i kväll på NBC ‘s’ A Very Pentatonix Christmas ‘

Jennifer Hudson och mer att visas i kväll på NBC ‘s’ A Very Pentatonix Christmas ‘

‘America’s Got Talent’ -vinst Darci Lynne Farmer, den begåvade 13-åriga sångventilokvisten från Oklahoma City, kommer att vara en av de speciella gästerna på ‘A Very Pentatonix Christmas’, som flyger vid 9 i natt på NBC.

Oscar-vinnande bandet Jennifer Hudson, landsångaren Brett Eldredge och TV-personligheten Jay Leno kommer också att gå med i Pentatonix på cappella-outfitets andra årliga semesterns special.

Som tidigare rapporterat, tre år Grammy Award-vinnande och multiplatinum säljande vokal grupp, som inkluderar tidigare University of Oklahoma student Kirstin Maldonado, drack mer än 10 miljoner tittare över två airings på NBC med förra året ‘s’ En Pentatonix Christmas Special. ‘

Bakom våren avslöjade den ursprungliga Pentatonix vokalbasen Avi Kaplan i en känslomässig video att han skulle komma bort från gruppen. I ett par förhandsgranskningsvideor för kvällens speciella, inklusive en fantastisk återgivning av ‘How Great Thou Art’ med Hudson, ger Pentatonix vårt Gå Ner ett Kilo I Veckan första utseende och lyssnar på sångaren Matt Sallee, som går med i gruppens lineup för sin sylt packade semestertider:

Pentatonix släppte nyligen en deluxe version av sitt platinförsäljning 2016 semesterns album ‘A Pentatonix Christmas Deluxe’, som har en samling moderna och säsongsbetonade favoriter, inklusive semesterklassiker som ‘Deck The Halls’. ‘Låt det snö! Låt det snöa! Låt det snöa!’ och ‘Away Gå Ner I Vikt Snabbt Piller In A Manger.’

‘Jag tror att en cappella och jul bara går ihop bra i allmänhet. Jag känner mig som en hel del som de gamla, tidiga jullåtarna, klassikerna, mycket av det är mycket vokal. Mycket harmonier och som Gå Ner I Vikt Snabbt krooner, det sätter dig i Jag tycker att en cappella gör det också. Och ja, vi älskar jul, så det är alltid roligt också, ‘berättade Maldonado i en intervju med 2016.