Jenny Teng Fastighetsmäklare

Jenny Teng Fastighetsmäklare

Upplev skillnaden personliga band och relationer gör en egendom till ett hem. Varma, professionella relationer är ett Gå Ner I Vikt På En Vecka kännetecken för APR-upplevelsen, och mina kunder uppmärksammar ofta kvaliteten på mitt noggrant utvalda nätverk av finansiella, juridiska, logistiska och andra specialister. Det högkvalitativa nätverket som jag har främjat sträcker sig bortom Bay Area till en internationell publik av potentiella hemköpare och säljare via världens ledande fastighetsbolag och företagets lyxhemsektion, som kallas Luxury Portfolio. Mitt personliga nätverk kombinerat med APR-marknadens innehav och varumärkesidentitet ger mina kunder en särskild fördel när man köper eller säljer ett hem. Mina relationer öppnar dörren för att mina kunder ska vara hemma var som helst. Där människor, hem, möjlighet och lite fantasi skär dig, hittar du jag på Alain Pinel Realtors.

Vi var mycket imponerade av hennes kunskaper om Palo Alto-marknaden, förmåga att förstå Viktminskning Tabletter den typ av hus och plats som vi ville ha och övergripande professionalism under hela köpet. Jag tror vad som ställer Jenny ifrån andra fastighetsmäklare är hennes expertis och uppmärksamhet på detaljer. Dina konversationer i Mandarin med fastighetsmäklare och perspektivköpare var en enorm tillgång. Hon guidade oss genom förberedelser, inspektioner, staging och marknadsföring av vår egendom i varje steg. Hon var så lyhörd för våra behov och är mycket engagerad i hennes arbete. Hon är mycket entusiastisk och passionerad om fastigheter och ägnar stor uppmärksamhet åt detaljer. Hennes resultat resulterade långt över vår förväntan. Hon är en riktig professionell och mycket etisk. Jag har jobbat med henne på många fastighetsaffärer och planerar att arbeta med henne i framtiden för mina fastighetsbehov. Jenny var redo att lämna sin semester. Efter att hon hört vårt intresse att köpa det här huset, avbröt hon sin resa för att hjälpa oss att förbereda erbjudandebrevet. Vi var så överraskande och rörde oss. Min familj och grannar var båda upphetsade och imponerade av förbättringar, scenarier och vackra blommor på öppna huset. Jenny höll alltid de öppna husen själv och det är huvudorsaken till att vi hittade vår köpare. Jenny träffade vår köpare när hon var värd för öppet hus. Hon hade ett bra samtal med köparen och gav henne detaljerad kunskap om hus och bostadsmarknad. Jenny sålde vårt hus i San Jose inom den första veckan där det var på marknaden. Jenny hjälpt oss personligen med lite förpackning och rörelse när tidslinjerna blev täta och Viktminskning Tabletter säkert gick över uppmaningen att göra det för oss. Jenny kunde omvandla vårt hus till en modell hem och hon gick också den extra milen genom att laga mat till mäklareens tur och personligen ordnade färska blommor till huset. När huset gick på marknaden ringde hon på alla som hade besökt huset och kunde få oss flera erbjudanden även i dagens hårda bostadsmarknad. Samtidigt som hon har arbetat med henne, har hon visat stark uthållighet på en mycket utmanande marknad och har gjort det möjligt för oss att uppfylla alla våra finansiella mål. Vidare har Jenny visat en stark förmåga att förhandla om villkoren för våra transaktioner till vår tillfredsställelse. Vi tror vad som ställer Jenny ifrån andra fastighetsmäklare är följande tre faktorer:

1. Hennes råd om vad och hur man renoverar för att bäst kunna vädja till köpare.

2. Hennes diplomatiska sätt och fantastiska förhandlingsförmåga som gör det möjligt för henne att få de bästa priserna för sina listor.

3. Hennes förmåga att erhålla fullständiga inspektioner och dokument för att undvika möjligheter till framtida rättsliga konsekvenser.