Jerry Sandusky avslog en ny prövning på barns missbrukskostnader

Jerry Sandusky avslog en ny prövning på barns missbrukskostnader

Jerry Sandusky förlorade ett bud onsdag för en ny rättegång och en andra chans Gå Ner I Vikt På En Vecka att övertyga en jury han är oskyldig av de sexuella övergreppsavgifterna för barn som landade honom i statligt fängelse för att tjäna en lång straff.

Domare John Foradora förnekade Sanduskys begäran om en Gå Ner I Vikt På En Vecka ny rättegång eller för uppsägning av avgifter.

Den tidigare Penn State Assistant Football coach s advokater har 30 dagar att börja överklaga domarens beslut till överklagandenämnden. De svarade inte omedelbart på en begäran som begärde kommentarer.

Sandusky, 73, har konsekvent hävdat att han var felaktigt dömd. Han hävdade att han inte fick tillräcklig representation vid sin 2012-rättegång och att åklagare borde ha avslöjat mer information om förändringar i offerens berättelser.

‘Även om han nekades tillgång till offrens psykologiska register, fick Sandusky kalla vittnen att undersöka om offren hade genomgått förtryckt minnesbehandling före försöket, och han undersökte ämnet’ med offer och andra vittnen ‘, skrev Foradora.

Foradora avvisade också argument att Sanduskys advokater inte borde ha låtit honom avstå från en förhandlingshörning, borde inte ha tillåtit honom att ge en tv-intervju efter sin arrestering och borde ha gjort mer för att utmana identiteten hos en ung man som beskrivs som offer 2 i domstolsrekord.

Domaren sade att huvuddelen av Sanduskys påståenden saknade meriter.

‘De som förblir, oavsett om de misslyckas med fördomar eller för att (försvarets försvarsadvokat Joe) Amendolas åtgärder eller bristande handlingar informerades genom en rimlig strategi, kombinerar inte att ifrågasätta den övergripande effektiviteten hos försvarskonsulenten eller diktens legitimitet ‘, avslutade Foradora.

Pennsylvania Attorney General Josh Shapiro sade åklagare har ‘uppnått rättvisa’ för Sandusky s offer och är övertygade om att domar kommer att stå.

‘Förhoppningsvis, dagens beslut kommer att tillåta Sanduskyas offer att leva sina liv och veta att den här seriösa sexuella övergrepparen kommer att vara kvar under staplar’, säger Shapiro, en demokrat.

Sandusky har tjänat en 30 till 60 års mening. Åtta av hans anklagare vittnade om rättegång, som beskriver missbruk som varierade från grooming och fondling till våldsamma sexuella attacker.

Fallet, bland de största skandalerna i högskolans fotbollshistoria, ledde till stora förändringar i Penn State och nya statliga lagar som reglerar barnmisshandel i Pennsylvania och andra stater.

Sandusky tillbringade tre decennier vid universitetet som assistent till Hall of Fame tränare Joe Paterno innan han gick i pension 1999.

Beslutet följer tidigare domar mot Sandusky av statens högsta och överlägsen domstolar.

Foradora togs in för nästan ett år sedan, efter rättegångsdomaren John Cleland, avlägsnade sig som svar på skarp kritik av Sanduskys advokater av ett möte som Cleland deltog i innan Sandusky avstod från en preliminär utfrågning 2011.

Penn State: s före detta president, Graham Spanier, och två andra ex-administratörer, Tim Curley och Gary Schultz, dömdes till fängelsetid tidigare i år efter att Spanier hade blivit skyldig och de andra anklagade sig för barnrisken för att hantera ett 2001-klagomål om Sandusky duscha med en pojke. Spanier Går Man Ner I Vikt är fri på borgen medan han appellerar sin övertygelse.

Skandalen har kostat Penn State mer än 200 miljoner dollar i böter, bosättningar och andra kostnader, och fotbollsprogrammet drabbades av betydande NCAA-påföljder som senare ringdes tillbaka.