Jerrys restaurang stänger efter nästan 50 år

Jerrys restaurang stänger efter nästan 50 år

Jerry s restaurang en grundstjärna i årtionden vid Interstate 65 ‘s Exit Gå Ner I Vikt Snabbt Piller 28-utbyte nära General Motors Bowling Green Assembly Plant har stängt.

Men fastighetsägaren Andy Vanmali antyder att en mer exklusiv matplats snart kan ersätta den sydliga baserade kedjan som är känd för sina homestyle-erbjudanden.

‘Detta utbyte nära Corvette-fabriken och Corvette-museet har inte en riktig midsalig restaurang’, säger Vanmali, som också äger America’s Best Value Inn på Interstate Drive bredvid Jerry’s. ‘Min plan är att renovera (Jerry ‘s) och förvandla den till en bar och grill restaurang.’

Vanmali, ägare till Holiday Inn Express, Home 2 Suites och Candlewood Suites hotell nära I 65 ‘s Exit 22-utbyte på Scottsville Gå Ner I Vikt Snabbt Road, sade omvandlingen av Jerrys är några månader på vägen. Han sa att den Gå Ner ett Kilo I Veckan tidigare Jerry s skulle kunna bli en sportbar.

‘Detta är ett tillfälle för den utgången att ha något trevligt och exklusivt’, sa han. ‘Vi’ ska försöka föra in något trevligt. Jag vill se det gynna mitt hotell och andra företag också. ‘

Exit 28 är hem till flera snabbmat restauranger och närbutiker, men Jerrys hade varit en fixtur vid utgången i nästan ett halvt sekel.

‘Det som är fantastiskt är att det aldrig varit något annat än en Jerry’ s, säger Penny Davila, distriktschef för Jerrys kedja. ‘Det hade varit där i minst 47 år.’

Davila sa att Bowling Green en gång hade fyra Jerrys restauranger, men kedjans närvaro här och i andra områden har minskat. Från kändisarna på 1960- och 70-talet har kedjan nu bara ett dussin platser som heter Jerrys J Boy Restaurants i Kentucky och Indiana. Det har också platser i några andra stater i sydvästra och södra.