Dyra biluthyrning misstag du bör undvika dem

Dyra biluthyrning misstag du bör undvika dem

Planerar du en biltur i denna sommarlov? Då tänker du givetvis att hyra en bil att hyra för din resa. Att hyra en bil gör att du kan driva ditt eget schema och besöka platser utanför misshandlad spåret. Men du måste vara medveten när du hyr en bil på hyra från något hyresföretag. Ibland gör du några grundläggande misstag vid anställningstillfället.

Om du planerar att hyra en bil på hyra bör du läsa den här artikeln innan du bokar en bil. Att begå dessa misstag innebär att du måste betala extra avgifter för dina hyra. Biluthyrning Toronto gör din biluthyrning enkel.

1. Inköp extra försäkring: För det mesta gör människor detta misstag medan de hyr en bil. I allmänhet ger varje biluthyrningsföretag försäkringsskydd för en avgift per dag. Om du använder ett kreditkort för att betala hyresbeloppet, bör du kontrollera din kreditkortsdekning och se till att den ger dig täckning. Maximal kortkortsnät erbjuder hyresförsäkring.

2. Hyr en bil på flygplatsen: Som allt du köper från biluthyrningstjänsten har du också några extra kostnader. När du har bokat en bil på hyran från flygplatsen har du betalat dessa extra avgifter. Om du inte vill ha dessa extraavgifter och vill spara dina pengar, gå bara med biluthyrningsföretag.

3. Inte förstår straff: Som du vet att du återvänder en bil kommer det att kosta extra. Men visste du att några hyrbilsföretag laddar extra om du återvänder en bil i förväg? Ja det är sant. Det finns många fler påföljder för bil- eller vanuthyrningsföretag, inklusive rökning i bilen och tom eller halvtank.

4. Inte handla runt: Vanligtvis varierar biluthyrningsföretag sina avgifter utan föregående meddelande. Många uthyrningsföretag låter dig jämföra avgifter mellan hyresföretag. Kontrollera deras prislista och kolla även rabatt eller kuponger.

5. Rushing: Om du rusar igenom något betyder det att det finns risk för att man gör misstag. Om du skriver ett avtal eller papper utan att läsa det riskerar du att betala extra belopp som du inte behöver. Bara luta dig tillbaka och ta dig tid att läsa hela företagets term och politik.

Hoppas, du har aldrig gjort något av dessa misstag. Om du gör det, var medveten om nästa gång. Van Rental Pearson Airport hjälper dig att undvika dessa misstag och få den bästa biluthyrningsavtalet till överkomligt pris.

Dylann Roof för att möta ny kompetenshörning

Dylann Roof för att möta ny kompetenshörning

District Court i Charleston avgöra huruvida svaranden är behörig att fortsätta med dömningsfasen. Gergel beviljade den rörelsen och planerade kompetenshörningen för måndag, en federal semester, med jurymedlemmar som förväntas rekonstruera för dömningsfasen tisdag.

Rörelsen kom en dag efter en utfrågning där Roof igen sa att han skulle representera sig under dömandet. Han berättade för domstolen att han planerade att erbjuda ett öppningsdeklaration men kommer inte att kalla vittnen eller lämna in bevis i sitt försvar.

Tidigare denna månad fann en federal jury i Charleston den erkända vita supremacisten som var skyldig till 33 federala räkningar, många av dem relaterade till hatbrott och obstruktion av religion, i attacken i juni 2015 vid Emanuel African Methodist Episcopal Church, en av nationens äldsta historiskt svarta hus av dyrkan. Alla nio föräldralösa dödade var svarta.

Juryvalet skulle börja i november men skjutits upp efter att Roofs försvarsteam begärde en kompetensutvärdering av svaranden, en begäftade mot Roof wishes och efter att han hade bett att företräda sig i domstol.

Efter två dagar med sluten dörrvittnesbörd kunde Gergel hitta Roof förstå försökets natur samt dess konsekvenser och tillåtet att gå vidare med Roof representing himself

Genom jurynsval tjänade Roof som sin egen advokat men begärde att hans försvarsteam igen representerade honom under försöket själv.

Med domen som ska börja om fem dagar har Roof igen avskedat advokaterna, ett drag som hindrar dem från att framlägga bevis för att han lider av en mental defekt. Utvärderingar och vittnesbörd från psykiska hälsoexperter i dömningsfasen anses ofta viktiga faktorer som kan övertyga jurymedlemmar om att rösta på en livslängd vid genomförandet.

I domstolsansökningar har Roof visat att han inte kommer att ringa psykiska hälsoexperter, bakom en kurs som hans advokater hade planerat tidigare.

Det Taket, som en huvudmakt, har valt att representera sig är en ovanlig men inte en oskärlig rörelse. Försvarsmakten använder ibland strategin eftersom de tror att de är av sund mening medan deras råd ser annars, säger psykiska experter.

I chilling video skrattar Charleston kyrkans skytt Dylann Roof, erkänner mord

Vid Gergel-skönsmässig bedömning kan register över den första behörighetshörelsen, som förblir stängd, bli offentlig efter att rättegången är avslutad. Tak berättade för domaren på onsdagen att han ser frigörandet av dessa dokument som problematiskt.

Roof sa att han tjänar som sin egen advokat för att hålla bevis som det som presenteras i kompetenshörning utifrån det offentliga området.

Gergel svarade att han fortfarande väger frågan, komplicerad av en statlig dödsstraffförsök som förväntas i januari, men när en process har avslutat har allmänheten sannolikt rätt att veta.

DWI-kampanjen startar

DWI-kampanjen startar

GOSHEN Drunk driving är ett val och nu med guvernörs säkerhetstrafikkommission och NYS STOP DWI Foundation är det ett enkelt val att inte göra.

NYS STOP DWI Association Chair Chris Hale tillkännagav appen måndag eftermiddag med Orange County Executive Steve Neuhaus, District Attorney David Hoovler, Orange County Sheriff Carl DuBois och Orange County STOP DWI-koordinator Craig Cherry.

ha en QR-kod som kan skannas eller du kan gå till din appbutik och skriva in en plan. Om du sätter det på din telefon har du ingen ursäkt för att du inte åker hem, sa Hale. kan klicka på enhet, ta en tur och det kommer att fylla alla taxichaufförerna i en 20 mils radie i ditt område, var som helst i landet

Målet för alla medlemmar av brottsbekämpning, liksom stoppet för DWI-teamet, är att skära ner på dödsfall och meningslösa skador.

Brian Strommer, Washingtonville och Stacey Garrison, Bloomingburg, båda föräldrar till barn som dödades av berusade förare, talade om den livslånga sorg som resulterade i att någon valde att köra full.

Detta kommer att fungera, sade Garrison om den här appen. förhoppningsvis kommer folk att använda detta eftersom ingen vill leva detta

De brottsbekämpande företrädarna för statspolisen, Orange County Sherriff och polischefen från staden Chester, Montgomery, Crawford, Smoking, Warwick, Cornwall, Goshen, byarna Harriman, Chester, Washingtonville och staden Port Jervis stod tillsammans att meddela två kommande uppsättningar av nykterhetskontrollpunkter.

Dussintals människor slog backarna för att öppna dagen på Holiday Valley

Dussintals människor slog backarna för att öppna dagen på Holiday Valley

Två nya backar öppnar i år för deras 60-årsjubileum.

‘Varje år tack vare tacksägelse spenderar vi tacksägelsen här och då åker vi på skidor på fredag ​​om det öppnas’, säger Elena Wearsch.

Fem backar och två hissar är nu öppna. Det mesta av denna snö är mangjord men det måste vara minst 20 grader för att kunna göra det. Skidåkare och snowboardåkare säger att de inte kunde vänta på den här säsongen.

‘Jag band mina stövlar på och bara slappna av med dem som innan säsongen börjar, så jag blir ganska hyped,’ sa James Drzewiecki från Buffalo.

Två nya backar öppnar i år för totalt 60 sluttningar för att folk ska trivas.

Orten hoppas att hålla backarna öppna hela semesterhelgen och även genom nästa vecka men tjänstemän säger att allt beror på vad Mor Nature ger. För att kommentera här bekräftar du att du har läst och godkänt våra användarvillkor. Kommenterare som bryter mot dessa villkor, inklusive användning av vulgärt språk eller rasslur, kommer att förbjudas. Var vänlig respektera andras åsikter. Om du ser en olämplig kommentar markerar du den för våra moderatorer att granska.

Dussintals händelser för att fira säsongen

Dussintals händelser för att fira säsongen

När Orlando Repertory Theatre kastar en fest, gör det med barn i åtanke. Teaterns femte årliga Holiday Family Gala ger alla en chans att klä upp och fira ‘årets mest underbara tid’ med semesterns godis.

Partygoers kan ta bilder med julen och dekorera kakor med fru Claus. Gala följs av en privat uppträdande av ‘The Best Christmas Pageant Ever: The Musical!’ I föreställningen övertar en massa misshandlade barn en stads årliga semesterproduktion med överraskande resultat.

‘Det är ett underbart liv: En Live Radio Play’ Historien om ‘It’s a Wonderful Life’ återvänder till Orlando Shakespeare Theatre-scenen i ett nostalgiskt format som ett gammaldags radiospel komplett med speciella Foley-ljud effekter för att förmedla åtgärden. Du kommer ihåg att en klocka ringer varje gång en ängel tjänar sina vingar, eller hur?

Denna anpassning, som Shakes producerade för fem år sedan till stor acclaim, är en glad och gripande version av en av de mest älskade filmerna någonsin gjorda. (1 december 30, Lowndes Shakespeare Center, 812 E. De specialiserar sig på klassisk teknik med en modern twist som ofta täcker låtar av Taylor Swift och liknande.

För helgdagarna kommer de att sätta sin egen snurr på ‘Silient Night’, ‘Jag såg Mommy Kissing Santa Claus,’ Dolly Parton ‘s’ Hard Candy Christmas ‘och mer. 10 dec; Abbey, 100 S.

David A. McElroys enda man ‘A Christmas Carol’ kommer tillbaka för sin årsdagssäsong, med McElroy spelar igen 37 olika tecken. Han får hjälp från belysning och ljudeffekter, Bonnie Sprung är scenschefen. Marylin McGinnis leder showen , som passar alla åldrar. Dec. Dec. Klassiska semesterns filmer, som presenteras på fredag ​​och lördagskväll, är också gratis.

Det finns en avgift för vagnar, skridskoåkning, tivoli och bilder med Santa. Gratis parkering finns i Evenemang Garage F. En fri ‘under stjärnorna’ semestermarknaden kommer att äga rum 16 december 31.

‘Nutcrackers’ galore ‘Nötknäpparen’ förblir en ständig favorit med sin hjärtvärme historia om en ung tjej som reser till ett fantasinland på julafton. Orlando Ballet (bild) kommer att föra sin version 21 december 24 (Dr. Phillips Center, 445 S.

En förkortad version för yngre barn kommer att vara 23 december (biljetter från 15 dollar), liksom en särskild ‘Nötknäppare’ tefestning ($ 75 vuxna, $ 50 barn).

Den ryska balettens ‘Nötknäppare’ kommer också att ha en terumsupplevelse. 16 dec 17 (Dr.

‘Christmas Belles’ Det är julafton i en liten Texas stad och sakerna är inte tysta eller heliga. Tre systrar står inför utmaningar man är veckor i förtid med sin andra tvilling, man är i fängelse för att av misstag brinna ner halva staden och den tredje försöker hålla en kyrka julafton från fallande till kaos.

Sådan är förutsättningen för ‘Christmas Belles’, som kommer till Breakthrough Theatre of Winter Park. Komedin har också en power hungry pageant regissör, ​​en motvillig Elvis impersonator, en surly Santa och ett hämndligt får. Ho ho ho.

Teatern kommer också att presentera ‘A Breakthrough Family Christmas’ -program för semesterlåtar och berättelser 15 december 17 och julkonkurrensen ‘Teen Breakthrough Voices’ den 18 december. (‘Christmas Belles’ körs den 11 december, genombrottsteatern, 421 W. Fairbanks Ave., Winter Park, $ 12 $ 20.

ComedySak Comedy Labs ‘Invasion Christmas Carol’ återkommer den 8 december 25. I det skriptade showet tror ett inkongruöst tecken valt av publiken att Harry Potter eller Wonder Woman ‘invaderar’ en produktion av ‘A Christmas Carol’ som aktörerna kämpar för fortsätt. Troupes populära ‘Yule of Fools’ improv show återvänder också till Saks centrala Orlando-plats, dec.

Humor Mill Orlando presenterar sin säsongssketch komedi show med titeln ‘Fa La La Land’ på Lowndes Shakespeare Center i Orlando (dec. Musical parodier och skits med Santa, Tweak the Elf, Charles Dickens och mer ger skratt. 7 december) . Bach Festival Society Choir, Youth Choir och Brass Ensemble utförs vid den fria händelsen. nattetid till och med 31 december. ‘Nu Snowing’ firandet inkluderar också promenader carolers, hästdragen vagnar och skridskoåkning. En gratis Radio Disney konsert är den 9 december och en ‘Countdown to Christmas’ konsert äger rum 16 dec.

Vid Lake Eola Park kommer Orlando stadens belysning att vara dec. 8, 15 och 22 dec.

En annan lokal tradition, First Baptist Orlando s Singing Christmas Trees-program, återkommer med musik, dyrkande dans och 250 000 blinkande ljus (dec.

Phoenix Tears Productions presenterar en semesterkabarett av musik, teater och konst på Orlando Ascensionskyrkan. Bland utövare: Draco och Malfoys och Dödsdagspelarna (dec. Även i cabaret: Sara Jones, som kommer att ta med henne ‘ Razzle Dazzle Christmas Schmazzle ‘visar till Starlite Room på Orlando Savoy nattklubb. Tillsammans med musiken lovar Jones en’ stilig dans elf boi ‘(dec.

Dussintals frivilliga lägger 6000 kransar i Augusta Veterans Cemetery

Dussintals frivilliga lägger 6000 kransar i Augusta Veterans Cemetery

Jeanette Fernstrom har tagit resan till Arlington med kransarna över Amerika-konvojen i fyra år.

Hennes son och dotter är båda pensionerade från armén, och hon säger att resan har blivit en jultradition för henne och hennes familj.

‘Resan är fantastisk. Det finns patriotism där ute med alla människor som står på vägarna som vinkar flaggor i snön, regnet, förkylningen. Jag menar att det bara gör ditt hjärta att växa. Grinch kan inte ta bort det!’ utbröt Fernström.

Hon gick med i Patriot Guard Riders, National Guard-medlemmar och andra volontärer i den bittera förkylningen för att slutföra vad de kallar en enkel gest som har otroligt betydelse för dessa veteraner ‘-familjer.

‘Jag tror att folk i Maine är stolta över att det kom hit och herr Worcester och vilken bra sak han började som verkligen hade fångat på’, säger brigadgeneral general Douglas Farnham, Maine National Guard.

Varje krans sponsras av någon över hela landet. 1422 kyrkogårdar landsomfattande deltar nu i programmet.

‘Det här är min jul önskan att alla som är veteran får en krans, oavsett var de är, långt utomlands eller här i vår egen bakgård,’ sade Fernström.

Dussintals döda ankor dumpades på väg till Grays Harbor County

Dussintals döda ankor dumpades på väg till Grays Harbor County

Washington Department of Fish and Wildlife-poliser hittade tre påsar av ankor som eventuellt var olagliga och söker efter misstänkt.

‘Vi vet inte om dessa lagligen skördats eller inte, och det är det vi försöker rensa upp’, säger Mike Cenci, biträdande chef för verksamheten för fisk- och viltpolisen.

De tre påsarna innehöll totalt 28 ankor. Åtta var hönor Mallards, 18 var Drake Mallards, och det fanns två mindre fåglar. Officers tror att dödstiden har inträffat under helgen.

Officer från WDFW ber allmänheten om hjälp med att hitta ägaren av påsarna.

‘Om det fanns en berättigad orsak som någon behöver göra är att komma fram och prata med oss ​​om det,’ sa Cenci.

Att slösa djur är en grov misdemeanorbrott som kan publiceras fram till ett år i fängelse och $ 5 000 fint.

Ring WDFW Police Dispatch på 360 902 2936 eller Officer Becker på 360 742 8516 för att rapportera all information som kan vara till hjälp. De som tillhandahåller information kommer att vara förtroende och kan vara berättigade till kontantbelöning.

DuPont-pensionärer gör semester ljusare för fyra välgörenhetsorganisationer

DuPont-pensionärer gör semester ljusare för fyra välgörenhetsorganisationer

Årets donationer gick till fyrministrar, House of Hope, Mercy Medicine och Harvest Hope Food Bank. Varje organisation mottog $ 900. Fyr fick ytterligare $ 315 från Sid Jordan, som dog i år.

‘I år nådde våra pensionärer djupt och samlade in 3 484 dollar’, säger Stephen Love, president för DuPont Retirees Club. ‘I stället för att gå fyra sätt, där är $ 315 där det är begäran från en av våra pensionärer som gick bort, Sid Jordan, att gå till minnesfonden och fyren.’

Donationerna gjordes på Bazens familjen restaurang i Florens.

‘I åratal kom vi hit, eller var vi någonsin träffade, hade frukost, hade lite prata med eller någonting, gick upp och lämnade’, sade Kärlek. ‘En av våra pensionärer sa att de aldrig kommer till ett av våra möten för att bara äta frukost. ‘Varför gör du inte något för samhället.’ Det var Larry Graham. ‘

Sedan 2011 har gruppen dedikerat $ 16 412 till organisationer i hela Florensområdet, sade Love.

Gruppen skickar en kanna vid varje möte för att samla för juldonationerna, sade Love.

‘Vi äter frukost, lämna vad du kan’, säger Kärlek. ‘Vissa skickar mig en check varje nu och då om de inte kan komma till frukost. Det är alla DuPont-pensionärer. ‘

Kärlek tillade att varje pensionär har en ‘fast’ inkomst.

‘Vi’ äter inte bara frukost längre ‘, säger Kärlek.

Varje möte har också ett program.

Det finns mer än 600 pensionärer från Florens-fabriken spridda över USA och några främmande länder, och Love sa att han har kontakt med 300 av dem via e-post.

Organisationen startade 1982 och har träffat den andra måndagen i månaden i 34 på varandra följande år 409 i följd på andra måndagar, säger Love.

Bob Anderson, veteran från andra världskriget, var organisationens första president och hjälpte till att starta den.

ArticlesVictim av uppenbart mord på South Irby Street identifiedFlorence man bland nio sexmänniskor dömda till federal fängelsetidFlorence vänner att dela veckan är hemlösaFlorence polisen, coroner undersöker tydliga mord på South Irby StreetEllis avgår som West Florence boys ‘basketboll Träffar debiteras med DUI efter att ha kraschat fordonet i Lake City dansstudioMark Anthony Phillips Efter 48 år stänger Normans Gun Exchange i EffinghamWoodberry för att gå ner som West Florens AD vid skolårets slut, kommer att förbli Knights ‘fotboll coachPratt inte längre West Florence s volleyboll tränare

Duo debiteras med staging Hem Depot rån

Duo debiteras med staging Hem Depot rån

En kvinnlig Home Depot-anställd och en manlig bekant debiterades måndag i samband med förra månadens iscensatte rån i en Newark Home Depot-butik, sa polisen. 10 juni när en manlig misstänkt trädde in i trädgårdscentret på Home Depot i 1300-kvarteret Churchman s väg.

Enligt den ursprungliga polisrapporten anlände misstänkt en kvinnlig anställd som arbetade i försäljningsregistret och gav henne en efterfrågan på kontanter. Den misstänkte innebar att han var beväpnad, men visade inget vapen. Offret uppfyllde de misstänktes krav och överlämnade en obeskriven mängd pengar. Den misstänkte flydde sedan i okänd riktning. Offret var inte skadat.

Genom ytterligare intervjuer och undersökande ledare kunde Delaware State Police Robbery Detectives avgöra att det påstådda offeret för rånet, Home Depot-medarbetaren Jasmin E. Rodriguez, 22, New Castle och en bekant, Christopher M. Schmidt, 40, av Wilmington, hade planerat och iscensatt rånet och delade kontantintäkterna från stölden.

Rodriguez arresterades 16 juli och belastades med stöld, konspiration i tredje graden och felaktigt rapporterade en påstådd händelse till brottsbekämpning. Hon släpptes på $ 1.500 osäker bond.

Schmidt hade redan arresterats under helgen i samband med rånarna på cigarettstaden i Newark och Holiday Hair Salon i Bear och försöket till rån av Super Dry Cleaners, även i Bear, allt som inträffade tidigare i månaden. Han hade redan begåtts till Howard R. Young Correctional Institution om avgifter som härrör från de påstådda brott.

Dunraven Castle

Dunraven Castle

Min mormor gick till försäljningen på 1960-talet, när några eller alla möbler såldes från Dunraven. Jag har en gammal kofta med datum 1663 och WC inskrivna på framsidan, från försäljningen. Skulle älska att veta vem den gjordes för. Den är fortfarande kantad med lokala tidningar från slutet av 1800-talet.

Julia Want, Norwich År 1952 tillbringade mina föräldrar, syster och jag en trevlig vecka där. Jag kommer ihåg den stora vinterträdgården, träpanelmurarna och den stora trappan som leder till vårt sovrum utanför första våningen landning. Det var här att min mamma ‘såg’ en dam i en långblå klänning. Nästa dag fick vi veta att ett spöke av hennes beskrivning haunts slottet. Som jag älskade att rita, en artist som stannade där målade mig en bild av slottet från främre enheten. Jag har det fortfarande. Hans signatur ser ut som CH Smith. Cheferna hade två små tjejer, som min syster hjälpte till att ta hand om. För att tacka henne fick hon en svart labrador retrievervalp. Vi heter honom Raven.

Josephine Allen Kemper Min syster Dulcie och hennes man Nigel var cheferna som nämns i meddelandet från Julia Want, när Dunraven var en WTA-semesterort. Jag kommer ihåg många glada tider där och vi var väldigt upprörd att läsa att den hade rivits. Jag har ingen tvivel om att det kunde ha återställts om någon med tillräcklig kapital hörde att det var tillgängligt att köpa. Det var ett vackert hus, inifrån och ut.

När slottet stängdes för semesterfirare bestämde min pappa att klippa gräsmattan. Aldrig använt en motorklippare innan han lyckades klippa gräset, men visste inte hur man skulle stoppa gräsklipparen. Han var tvungen att fortsätta runt och runt kanten tills en trädgårdsmästare kunde hittas för att rädda honom.

De svarta labradorerna heter Ben Judy, mycket älskad av alla gäster och de växte mycket fetare när de fann att själsfulla ögon fick dem många en bit.

När slottet var helt fullt hade jag en gång sova i min syster sitt vardagsrum, som ligger vid framsidan av huset. Jag vaknade av knäcka fötter på gruset utanför. Jag plockade upp mod att peer genom gardinerna till hitta flera små hjortar titta på mig!

David T Williams Dunraven Castle var ett trevligt ställe att besöka. Vi, mina medarbetare, spenderade tid där genom arbetarnas utbildningssystem för många år sedan. Jag var djupt skadad för att veta att en sådan plats rivits utan uppenbar anledning. Det hade en fin vinterträdgård där några av de finaste roserna växte man skulle vilja se. Jag brukade ofta undra om det fanns en ros som heter ‘Dunraven Rose’.

Jenny från Cardiff

Jag brukade spela i grunderna när jag bodde i Southerndown. Min mormor nursed på slottet under WWI när det användes som ett militärt sjukhus. Tydligen såg hon Blå Lady, spöken, flera gånger. Hon brukade dyka upp i slutet av sängen av en soldat som dog. Jag gjorde Dunraven Castle som min avhandling för historia 1966!

Frank Perretta, London Jag evakuerades till The Rest, Southerndown, under kriget och gick till skolan vid St Brides Major. Jag besökte Dunravens slott många gånger vid den tiden det var ett återkommande hem för sårade soldater. Jag gick till konserter och dansar där och har glada minnen av det området och de många vänner jag gjorde där. Under kriget hade vi helt på egen hand stranden vid Southerndown.

Colin Davies, Courtenay, British Columbia, Kanada Jag växte upp i Southerndown. Mina föräldrar sprang puben Three Golden Cups. Det hela området var och är fortfarande en vacker plats, som jag fortfarande besöker varje par år.

Doreen Driscoll, Newcastle Emlyn

Jag skulle vilja veta mer om Dunravens slotts historia. Du vet att det går tillbaka till 75-års fd? Jag har funnit det genom att undersöka släktträdet. En av våra förfäder som bodde där då heter Llyr Llediaith (King Lear II). BBC är inte ansvarig för innehållet på externa webbplatser. Läs mer.

Den här sidan visas bäst i en uppdaterad webbläsare med stilark (CSS) aktiverad. Medan du kommer att kunna se innehållet på den här sidan i din nuvarande webbläsare kan du inte få den fulla visuella upplevelsen. Tänk på att uppgradera din webbläsars programvara eller aktivera stilark (CSS) om du kan göra det.