Savory Holiday Flavours Made Simple

Savory Holiday Flavours Made Simple

En semestersäsong fylld med sammankomster och fester med vänner och familj kräver enkla rätter som ger utsökt smak till dina festligheter. Ett sätt att spendera mindre tid i köket och mer tid att fira är att planera för snabba prep-diskar som du kan ha på bordet med bredvid inget krångel.

Det perfekta mittstycket till ditt semesterbord, Smithfields Signature Spiral Skivad skinka är fullt kokt, hickory rökt och lätt att förbereda. Allt du behöver är några sidor och din måltid är klar. Du kan använda de övre skivorna för att skapa en läcker nästa dagbrunch eller lunchrätt, som denna Ham och Cheddar Cranberry Melt.

Om du har behov Går Man Ner I Vikt av en enkel semester hors d’oeuvre eller underhållande recept som du kan planera framåt, leta efter lämpliga måltidshjälpmedel som Smithfields söta smokiga fläsksteg. Pre kryddat och perfekt för långsam spis ger denna rosta anbud , saftig perfektion med minimal prep-arbete. Dessutom kan det fungera som bas för ett oändligt antal festliga rätter, som dessa söta och smakfulla Grillpull Separate Sliders.

Skinka och Cheddar Tranbär MeltPrep tid: 15 minuter

Koktid: 30 minuter

Gör: 4 smörgåsar

8 skivor bröd6 matskedar smör, mjukad1 1/4 pund Smithfield Signature Spiral Skivad skinka, skivad 3/4 pund vit cheddarost, skivad 1 kopp Hela Björn Tranbärssås3 koppar (2 uns) grönsakerHett torkad tung bottenpanna över medelstort låg värme.

Smör ena sidan av två skivor bröd och vrid sedan smörgås ner. Topp en skiva med 5 ounce skinkor och den andra med 3 oz ostskivor; Överför till Gå Ner ett Kilo I Veckan stekpanna upp och koka 5 7 minuter, eller tills brödet är lättbrunt och osten börjar smälta.

Ta bort smörgåshalvor från stekpannan och överför till skärbräda och repetera för att göra ytterligare 3 smörgåsar.

Toppskinka med tranbärsås och gröna, och lägg ostsidan av bröd på toppen för att avsluta smörgås. Klipp i hälften för att servera.

Grill Dra ut Apart SlidersPrep tid: 15 minuter

Koktid: 4 timmar, 30 minuter

Gör: 18 reglage

1 Smithfield Sweet Smoky Pork Roast1 / 2 kopp Grillsås18 Jalapeno eller Smör Hawaiianmatrullar, skivad i halv horisontellt9 dillpipelackare, skuren i halv5 stora skivor skarpa cheddar cheese2 matskedar smält smörgåsar Smaksätt i 3 till 4 kvart långkokare. Koka på hög 4 5 timmar (Låg: 8 10 timmar).

Värm ugnen till 375 F.

Ta bort grillat ur spis; kassera juicer. Använd tang eller två gafflar för att dra fläsk; Blanda i grillsås.

Ordna nedre halvan av rullar i 13 med 9 x 2 tums bakpanna. Sked drog fläsk jämnt över toppen. Sätt dillpärl på varje smörgås och lägg ostskivor på toppen för att täcka alla smörgåsar.

Placera toppar Går Man Ner I Vikt på rullar och borstar med smält smör. Sprinkla toppar med grillspray.

Baka ca 15 minuter tills ost smälts och toppbullar är lite skarpa. Servera varma.

ArticlesVictim av uppenbart mord på South Irby Street identifiedFlorence man bland nio sexmänniskor dömda till federal fängelsetidFlorence vänner att dela veckan är hemlösaFlorence polisen, coroner undersöker tydliga mord på South Irby StreetEllis avgår som West Florence boys ‘basketboll Träffar debiteras med DUI efter att ha kraschat fordonet i Lake City dansstudioMark Anthony Phillips Efter 48 år stänger Normans Gun Exchange i EffinghamWoodberry för att gå ner som West Florens AD vid skolårets slut, kommer att förbli Knights ‘fotboll coachPratt inte längre West Florence s volleyboll tränare

Sault hotellrum lanserade viral video

Sault hotellrum lanserade viral video

En Viktminskning Tabletter musikvideo som gick viral för Pretty Archie filmade i Sault Ste. Marie.

En video filmade av Brian Cathcart och Redmond MacDougall utför låten i deras rum på Holiday Inn Express före deras Sault show. När konserten slog in, fann Pretty Archies kvartett sina telefoner att explodera, sa Colin Gillis Sault Star.

Vad som gjordes för fnissning blev snabb, så småningom drar mer än 90 000 visningar på Facebook inom 24 timmar. Antalet så småningom toppade 400 000. tänkte några Gå Ner I Vikt Snabbt Piller få människor hemma skulle få en spark ut av det, men då tog det Gå Ner ett Kilo I Veckan verkligen av.

Major media intresse, inklusive CBC: s Kanada nu och National Post, följde.

Terry Stole ölet vunnit inte på Pretty Archie s fjärde album, utspelad i juni.

Gillis, Cathcart, MacDougall och Matt McNeil planerar att sätta upp arbetet på skivan efter att ha avslutat en Ontario-turné som innehåller ett utlämnat datum lördag på New American Pub. bra låtar som vi är stolta över. Vi kan inte vänta med att få det där ute.

Albumet, som följer 2016 s Sing Alongs och Love Songs, förväntas innehålla 10 låtar. Många av de låtarna, inklusive Only Stay Same, No One to Blame och inte spara mig, presenteras under Pretty Archie s aktuella konsertdatum.

Den skiv som fortfarande är titeln har plats i det, lite mer indie ljud.

Den kommande studioansträngningen återförenades Pretty Archie med Jamie Foulds. Han producerade Sing Alongs och Love Songs. Han är tillbaka som inspelningsingenjör för det nya albumet med Pretty Archie-producerande. Skivan spelas in på Soundpark Studios i Sydney. Vi gillar att vara avslappnad i studion, gör saker du vill göra, snarare än att känna dig som ‘ re rusade eller känna att du är obehaglig i ett nytt område.

En senare melodi, Cape Breton You Belong to Me, vann också inte på albumet.

Sången, skriven av Cathcarts farbror, Gerard Thomas, skrevs på 1980-talet. Pretty Archie nådde sitt mål om $ 1.000 höjt från nedladdningar av låten förra veckan.

Pretty Archie lanserade Cape Breton Guitar Night i 2016 för att samla in pengar till leverantören av måltider, obestridliga matvaror och kläder, år 2016.

Saudiarabien att förvandla 50 Röda Havsöarna till lyx turism resorts ‘inte omfattas av konservativa

Saudiarabien att förvandla 50 Röda Havsöarna till lyx turism resorts ‘inte omfattas av konservativa kungarikets regler’

De 50 öarna och kusten på 180 km (110 miles) sträcker sig till ett område som belgiska storleken kommer att utvecklas till hem lyxhotell och annan nödvändig infrastruktur som kommer att finnas enligt lag ‘i nivå med internationella standarder’ för att dra turister till landet, sade regeringen tisdag.

Planerna är en del av ‘Vision 2030’, Saudiarabiens långsiktiga plan för att avvänja sig av sitt beroende av oljeintäkter. Det Går Man Ner I Vikt innebär investeringar till ett belopp på $ 20m (15,6m) inklusive ett skott i armen för kungariket ‘ s växande turism Gå Ner I Vikt Snabbt Piller industrin.

Medan 18 miljoner besökte Saudiarabien från utlandet 2016 kom nästan alla utlänningar på pilgrimsfärd till Mecka, snarare än att spendera tid och pengar på att njuta av landets andra sevärdheter.

Trots att kungariket är hemma för många arkeologiska platser, orörda stränder och utmärkt dykning, är det inte ett semestermål som Egyptens Röda Havsorter eller staden Petra i Jordanien. Det erbjuder för närvarande inte turistvisum, vilket gör besväret svårt.

Konservativa sociala regler, brist på alkohol och restriktiva klädkoder i kombination med flammande ökenvärme är inte de vanliga ingredienserna som västerländska semesterfirare letar efter.

Rekreationsformer som teater och biografer är förbjudna, och trots trovärdiga insatser Gå Ner I Vikt På En Vecka vid reformen är Saudiarabien fortfarande mycket kritiserad för sin institutionaliserade diskriminering av kvinnor.

Det är inte klart huruvida västerländska kvinnor eller lokala kvinnor får få bikini eller andra kläder som inte passar rikets stränga klädkoder när de besöker orterna, eller reser utan närvaro av en manlig vårdnadshavare.

Regeringen arbetar med att införa turistvisum för att underlätta för utlänningar att besöka. Det hoppas en miljon människor om året kommer en kombinerad nationell och internationell total att bo på det nya Röda havet destinationen 2035.

Byggandet på Röda havet kommer att påbörjas hösten 2019 och slutföras i slutet av 2022, meddelade statens nyhetsbyrå SPA. Konungarikets offentliga investeringsfond kommer att tillhandahålla den ursprungliga finansieringen innan internationella organ uppmanas att investera.

Upp till 35 000 arbetstillfällen kommer att skapas av projektet, vilket till slut förväntas generera 15 miljarder riyaler (3 miljarder) per år.

Klicka på ikonen Adblock / Adblock Plus, som är till höger om adressfältet.

På Adblock klicka ‘Don’ t springa på sidor på den här domänen ‘.

Om du är privat webbläsning i Firefox kan ‘Spårningsskydd’ orsaka att meddelandet om obegränsning visas. Det kan tillfälligt avaktiveras genom att klicka på ikonen ‘skärm’ i adressfältet.

Saskatoon Star Phoenix

Saskatoon Star Phoenix

Vi grävde in i StarPhoenix arkiv för Throwback Thursday. Här är några bilder av den norra Saskatchewan-gruvbyen Uranium efter att Eldorado uran-gruvan stängdes i juni 1982. Eldorado Uranium tillkännagav att mina s pågående stängning den 3 december 1981 hade stor chock. Gruvan upphörde driften följande juni. mer än 800 arbetare förlorade sina jobb och staden 3000 var nästan övergiven.Postmedia vill förbättra din läsupplevelse och dela med dig de bästa erbjudandena och kampanjer från våra annonsörer. Informationen nedan kommer att användas för att optimera innehållet och göra annonser över nätverket som är relevantare för dig. Du kan alltid ändra informationen du delar med oss ​​genom att redigera din profil. Epaper, Digital Access, Subscriber Rewards), skriv in ditt telefonnummer och postnummer för prenumerationstidningen. {phone} {addressPostalCode} Genom att klicka på ‘Skapa konto’ hör jag tillåtelse till Postmedia att använda min kontoinformation för att skapa mitt konto. Jag accepterar och accepterar Gå Ner Viktminskning Tabletter ett Kilo I Veckan också att vara bunden av Postmedia s Villkor och bestämmelser med avseende på min användning av sajten och jag har läst och förstått Postmedias personuppgifter. Jag samtycker till insamling, användning, underhåll och utlämnande av min information i enlighet med Postmedias sekretesspolicy. {NewPasswordConfirm} Postmedia vill förbättra din läsupplevelse och dela med dig de bästa erbjudandena och kampanjer från våra annonsörer. Informationen nedan kommer att användas för att optimera innehållet och göra annonser över nätverket mer relevanta för dig. Du kan alltid ändra informationen du delar med oss ​​genom att redigera din profil. Epaper, Digital Access, Subscriber Rewards), skriv in din Print Newspaper abonnemangsnummer och postnummer. {phone} {adressPostalCode} Genom att klicka på ‘Skapa konto’ hör jag med tillstånd till Postmedia att använda min kontoinformation för att skapa mitt konto. Jag accepterar och accepterar även att vara bunden av Postmedias Villkor och Villkor i förhållande till min användning av sajten och jag har läst och förstått Postmedias Går Man Ner I Vikt sekretesspolicy. Jag samtycker till insamling, användning, underhåll och avslöjande av min information i AC överensstämmelse med Postmedias sekretesspolicy.

Saskatoon Offentliga skolor bakom sig från jul välgörenhet

Saskatoon Offentliga skolor bakom sig från jul välgörenhet

SASKATOON Saskatoon Public Schools säger att det inte längre kommer att stödja en jul välgörenhet efter denna semester säsong på grund av oro över organisationen bakom enheten.

Skolavdelningen säger att den samariska pungorganisationen inte helt överensstämmer med våra skolavdelningsvärden och vi kommer inte att stödja den välgörande kampanjen i framtiden. välgörenhetsdrift Julbarnsprogrammet innebär att skoskrin fylls med presenter till barn i nöd runt Går Man Ner I Vikt om i Viktminskning Tabletter världen.

Förra månaden sade Newfoundland och Labrador engelska skoldistriktet att det skulle sluta delta i Operation Christmas Child efter att ha fått klagomål om Samaritan Purse.

Interim superintendent Tony Stack sa att gruppen inte passar in i engelska skoldistriktets integrationsfilosofi och har varit centrum för klagomål, särskilt när det gäller LGBT-acceptans.

Distriktet representerar alla 259 engelskspråkiga offentliga skolor i provinsen.

Endast en Saskatoon offentlig skola dagis klass deltog i kampanjen i år.

var ett projekt de arbetade med med sina familjer, sa skolavdelningen i ett email fredag.

var inte placerad på Samaritan s Purse och dess Gå Ner I Vikt Snabbt lärande resurser användes inte i klassrummet. Handväsen leddes av Franklin Graham, son till den berömda evangelisten Billy Graham. (CTV Saskatoon, Canadian Press)

SAS räddning slutar Iran ambassad belägring

SAS räddning slutar Iran ambassad belägring

Mer än 30 maskerade trupper stormade ambassadbyggnaden från balkongen och fram- och bakdörrarna kastade granater genom fönstren.

Skrik hördes från insidan av byggnaden och omkring 15 minuter senare kom gisslan fram och blev eskorterad av Scotland Yard-polisen för att vänta ambulanser.

De flesta av deras gisslan var andra iranier men inkluderade även ambassadvakten PC Trevor Lock, BBC-ljudman Sim Harris, BBC-nyhetsorganisatören Chris Cramer och turister som hade slutat med att samla visum.

Fyra av fångarna inklusive Mr Cramer släpptes under den senaste veckan av medicinska skäl.

Beväpnarna tillhörde Går Man Ner I Vikt en dissident iransk grupp i motsats till Ayatollah Khomeini, den religiösa ledaren som kom till makten förra året.

De ville ha frigjort 91 politiska fångar i Iran och ett flygplan för att ta dem och gisslan från Storbritannien.

Hemsekreteraren William Whitelaw beordrade attacken på sjätte dagen av belägringen efter att beväpnarna sköt död iransk press bifogar Abbas Lavasani och dumpade sin kropp utanför byggnaden.

Tala genom PC Lock som förmedlade kraven från ett ambassadfönster till polisens på marken, hotade de då att döda resten av gisslan och spränga ambassaden om deras krav inte var uppfyllda.

Den iranska regeringen godkände Viktminskning Tabletter användningen av våld och president Bani Sadr tillkännagav SAS raid som en seger. I en sändning sa han: ‘Vi övergav inte, vi blev segrande.’

Statsministern Margaret Thatcher har besökt SAS-kasernerna i Kensington för att gratulera trupperna på ett framgångsrikt uppdrag, kodenamed Operation Nimrod.

Det framkom senare att under SAS-razzinet hade Trevor Lock tackat ledaren för skyttarna som kallades Salim och räddade livet för en SAS-soldat. Han tilldelades George Medal för sina handlingar.

Den utmärkta publicitet som gjordes av händelsernas oöverträffade live-tv täckte säkerheten för SAS regiments framtid. Det hade tidigare hotats av upplösning.

Den överlevande skytten, Fowzi Nejad, dömdes till fängelse i livet nio månader senare.

Hans medarbetare hade motsatt Ayatollah Khomeini och krävde frihet för den sydliga iranska provinsen Khuzestan. Men deras sak glöms snart när krig bröt ut mellan Iran och Irak i slutet av 1980 en konflikt som varade åtta år.

Även om Iran hade stött på SAS-razzin tog det ungefär 13 år för ett ömsesidigt kompensationspaket som man skulle komma överens om, varför Går Man Ner I Vikt den brittiska regeringen betalade för den skada som gjordes mot den iranska ambassaden och Iran reparerade den brittiska ambassaden i Teheran som skadades under 1979 års revolution.

Sara Sampaio säger farväl till Thailand semester på Instagram

Sara Sampaio säger farväl till Thailand semester på Instagram

När hon inte stalkar ner Viktminskning Tabletter på Victoria Secret Runway Show i Kina, slutar Sara Sampaio göra vad hon bäst ställer i skimpiga bikinier på de mest glamorösa platserna.

I hennes senaste inlägg bär hon i Thailand öarna en vit texturerad bikini uppsättning av det australiensiska varumärket Triangl.

Trenden med höga benbikinibotten trivs säkert när som helst snart med modellen som rockar en så bra. Vi älskar de där ute, risqu bottoms parade med denna smocked effekt stil gröda toppen som helt enkelt visar obehindrat av kroppen. och solbränna!

Du kan fortfarande köpa den här uppsättningen på den officiella Triangl-webbplatsen, klicka på höger.

Alternativt kan du handla våra online-favoriter som har en liknande stil från Solid Striped, Forever 21 och andra märken.

Rolig i solen: Modellen, 26, visade upp sin tvättbräda abs i en koboltblå bikini som föreslog en smoldering av självhäft från sitt hotellrum. i hennes strumpor

Vid sidan av snap skrev den portugisiska skönheten: ‘Turkiet dag i Thailand.’

Victoria ‘s Secret Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Angel ändrade sig senare till en ljusblå tvåbit som hon poserade för en smoldering av selfie från sitt hotellrum.

Sara spenderade Thanksgiving-kvällen och njöt av en överdådig ‘friendsgiving’ -måltid med en grupp kamrater, som skickade olika Instagram-berättelser som gruppen satt vid ett långt bord satt under ett vackert tak av feeljus.

Det har varit en upptagen vecka för modellen efter att hon tillbringade måndag gungad banan på theVictoria s Secret Fashion Show, som hölls i Shanghai, Kina, för första gången.

Sara gjorde sin show debut tillbaka 2013 i New York City, och har dykt upp i presentationen varje år Viktminskning Tabletter sedan.

Skönheten avslöjade att hon tvingade sig att skära ner på sin favoritmat, samt att hon tränade tre gånger i veckan för att se till att hennes kropp var i topp skick för showen.

När hon talade till Redigera sa hon: ‘Jag brukade kunna äta vad jag ville, men nu måste jag vara mer försiktig.

‘Jag skulle äta en burgare och pizza och pannkakor varje dag om jag kunde. Jag vann inte att äta någonting, men jag försöker äta renare.’

Modellen fungerar också två till tre gånger i veckan för att hålla sig passform och tonad, blanda toning klasser och Pilates med körningar och personliga träningssessioner för att hålla sig intresserad.

Änglarna använder också sin erfarenhet framför kameran för att se till att de ser så bra ut som möjligt när de går på banan, men hon insisterade på att det är en illusion.

Sara fortsatte: ‘Människor måste inse att modellerna får [professionellt] hår och smink, otroligt ljus och vi vet hur vi ska utgöra.

‘Jag har jobbat i nästan 10 år så jag vet hur min kropp ser bra ut ur olika vinklar. Men jag ser inte ut i det verkliga livet. ‘

Mest sedda Nyhetsvideoer Shocking video visar Danry Vasquez slår sin flickvän Hillary Clinton glider två gånger medan han går nerför trappan i Indien En kort historia: Stephen Hawking genom åren har en vecka att lämna Storbritannien kommer att utvisa 23 ryska diplomater klient Ryska utrikesdepartementet reagerar på maj timmars ultimatum Världsberömda vetenskapsman Stephen Hawking dör vid 76 års ålder Moment regeringshack Corbyn svar på maj uttalande Stephen Hawking talar om en kort historia av tiden 1992 Moment Maria Lebedeva är upptagen i en hemsk bilkrasch Moment två kvinnor arresterade efter drunken kamp på manlig stripper show Senaste ögonblick ombord på helikoptern innan den kraschade

Chockerande video framträder av tidigare Houston Astros utsikter. Putin studsar på scenen i rally för att fira annexation. FOTO EXCLUSIVE: Vanessa Trump går ut för första gången. Auschwitz-tjejens rädsla i färg: Haunting images of. Kvinna 29, med smittsam sjukdom som utlöste allmänheten. Arbetskommitténs ledamöter runda på Corbyn efter att han säger att han inte gör det. Från en fräck skolpojke som poserar bredvid sina systrar, till. Tesco leveransförare som blev GUL efter att ha fångats. I djupet av Japans ‘självmordskog’: Haunting. Ford återkallar nästan 1,4 miljoner bilar eftersom styrningen. ‘Från PE-lärare till TV-legenden’: Bullseye-värd Jim Bowen. Ungdomlig mamma, 50, flaunts sin supertonade kropp in40C. ‘Jag fortsatte bara med att säga förlåt varför hade jag en hemfödelse?’. Studerande som grät krokodiltårar bekänner att döda. Mamma älskling: Oklahoma kvinna, 45, som gifte sig med henne. Revealed: Brittisk före detta man till ryska hemliga agent. VINTER! Snövarning för London och. MEST LÄS NYHETER Föregående.

Santaland dagböcker

Santaland dagböcker

För två på varandra följande kristmer i början av 1990-talet var han en julälv i Santaland i den berömda New York-varuhuset, Macy’s. Dessa är hilariska utdrag ur hans dagböcker vid den tiden.

‘Min kostym är grön. Jag har mossfärgade sammetbyxor, en smaragd smock och ett strumpbyxa dekorerat med spanglar. Det här är min arbetsform. Mitt elva namn är Crumpet, och jag fick välja det själv, vilket är något. ‘

Santaland Diaries berättade Davids skrivelse till Amerika och Världens uppmärksamhet. Han Går Man Ner I Vikt har inte läst dem högt i nästan tjugo år Viktminskning Tabletter men har kommit överens om att läsa dem en gång till för BBC Radio 4.

Den ursprungliga inspelningen av historien, gjord för Morning Edition på USA: s National Public Radio (NPR), har skett varje jul sedan den första sändningen. Viktminskning Tabletter En mycket kortfattad version spelades också in av David för Radio 4 1996.

En Giddy Go-produktion för BBC Radio 4. BBC är inte ansvarig för innehållet på externa webbplatser. Läs om vårt förhållningssätt till extern länkning.

Santa Train kommer till stan

Santa Train kommer till stan

Gör dig redo för Santa Train.

Tåg har länge varit en del av semesterperioden, oavsett om det är ett leksakståg som cirklar under ett dekorerat julgran eller ett riktigt 150 ton tåg som ger sina nära och kära hem för att fira semestern med familjen.

På lördag den 12 december, Virginia Railway Express (VRE), Virginia Commuter Rail Service, tillsammans med Operation Lifesaver, fortsätter traditionen genom att vara värd för Santa, Mrs. Claus och Santa’s Gå Ner I Vikt Snabbt Piller helpers på den nittonde årliga ‘ VRE Santa Train. ‘

När du går ombord på tåget kommer deltagande familjer att behandlas på en kort tågresa. Under resan kommer Santa och Fru Claus att gå Gå Ner ett Kilo I Veckan igenom tåget för att träffa, hälsa och dela ut godisrottor. Hjälpare älvar kommer också att passera Operation Lifesaver järnvägs säkerhetsinformation och carolers kommer att se till att alla ombord kommer in i semesterandan.

‘Det finns något Viktminskning Tabletter om semesterperioden som tycks framkalla en särskild förälskelse för tåg och järnvägar, och vi strävar efter att hålla den anden andan vid liv. Vi hoppas att våra vanliga passagerare och de som aldrig har varit på våra tåg kommer att gå med på vad som alltid är en rolig och familjeutflykt för både barn och vuxna. Dessutom hoppas vi att utbilda alla om vikten av att vara säkra på tåg ‘, säger Doug Allen, VREs verkställande direktör.

ArticlesParking är sådan söt sorg: Red Velvet Cupcakery lämnar Reston Town Center över betald parkering issueFairfax HS-student arresterad för skolan hot, innehav av barnpornografiFairfax man 18, belastad med mordFormer Annandale High School basket spelare hittar framgång i IraqSix lokala medeltida krigare huvudet till nationella mästerskap Lokala samfundskollegier stiger upp för ekonomiskt utmanade studenterGMU-student har arbetat vid Springfields pensionärsgemenskap sedan high schoolThe one day getawayCounty släpper ut resultaten av brand och räddningsdept. sexuella trakasserier på arbetsplatsen på arbetsplatsen föreslår 2,5 procent fastighetsskattökning

Santa Train erbjuder enkel semesterfirande

Santa Train erbjuder enkel semesterfirande

Av Sarah Lindenfeld Hall

Min familj och några vänner hoppade ombord på New Hope Valley Railway s Santa Train på lördag. Det var vår första gång på detta friluftståg nära Apex, som är öppet varje månad under det mesta av året för åkturer på sina historiska tåg.

Detta är definitivt en unik plats, drivs av volontärer som arbetar hårt för att hålla detta levande järnvägsmuseum levande. Santa tåget, som fortsätter nästa lördag Gå Ner I Vikt Snabbt Piller och söndag, har rider ombord på tåget, dekorerad med några hängande gåvor och bollar från taket, och ett besök med Santa som vänder alla på tåget en liten godisrott. Träfigurer av pingviner, snögubbar och andra semesterpersoner prickar terrängen.

Det finns många klockor och visselpipor här, andra än de faktiska klockorna och visselpiporna på tåget. Det finns inga ljusskärmar eftersom aktiviteten är färdig innan solen sätter. Det finns ingen julmusik, hantverkstabeller, uppblåsbara eller annat aktiviteter som är vanliga vid så många semesterevenemang runtom här. Gå Ner I Vikt Snabbt åka på lördag.

Vad du hittar är en enkel firande av semestern här. Barnen i vårt parti två tre åringar och två sju år ålder älskade modell tåg display som står utanför bakom ett kedjelänk staket. De letade efter Thomas och jagade efter tågen när de gick runt det stora spåret. Sedan klättrade de in och ut Går Man Ner I Vikt ur några av de riktiga tågbilarna som ingår i museet. En favorit var postbilen.

Tågresa är låg nyckeln och avkopplande. Det finns inga badrum ombord (och Porta Potties tillbaka på stationen). Och det finns inga mellanmål på tåget.

Santa går igenom med en hjälpare och pratar med alla. (För vad det är värt: De kritiska sjuåringarna i vårt parti var båda överens om att han definitivt var Santa s helper och inte den faktiska stora killen).

Höjdpunkten för vårt besättning var flyttningen av motorn från ena änden av tåget till den andra när vi förberedde oss för vår tur tillbaka till stationen.