den nya kollektionen 2014

Nya bördor, nya tyger, nya fit: dessa är de viktigaste egenskaperna som definierar Woolrich kollektion för Höst / Vinter 2014. Heads specifika konstruerad för ‘attack säsongen, men också nya modeller och speciella samarbeten.

Bland höjdpunkterna i samlingen är en eskimå i vinter bomull med innovativ passning, den första parka begränsad upplaga helt gjord av fårkött, en ny parkas från fit kortaste och modern presenterade twill tryckt kamouflage och denim tyg och det första paketet 100% cashmere .

De två viktigaste inspirationskällor för den nya kollektionen Ull Wood: naturliga element där ett varumärke med en stark kall utomhus Woolrich som inte kan identifiera sig och befinner sig helt. Även färgpaletter är inspirerade av naturen, retracing färger och effekter av de amerikanska höstskogar.

Den blå och tallen camou tolka två själar närvarande i repertoaren av värden till vilken varumärket har alltid hänvisar till: en mer preppy och en mer starkt påverkad av funktionalitet och arbetskläder.

För ‘Fall 2014 Woolrich föreslår först utvecklingen av ett’ stort antal transsäsongs plagg av olika bördor: hand Tröjor, lätta täcken och komprimerbart, som gjorts i flera färger, som ska användas antingen ensamma i attack säsong som skiktning i jackor eller jackor i ull.

Bred också förslag till ytterplagg stad i minnes tyg, bland annat en kavaj och en lång parkas.

absolut nyhet för ‘man Woolrich l’ Eskimo, insåg i Winter Cotton Hooded belagd Shearling Fur eller Lapin och kanter i coyote.

L ‘-ikonen Arctic Parka minskade för FW14 i olika specialutförande, en av dem Parka i fårskinn, med kant prärievarg, gjorde begränsad utgåva numrerade för de bästa kunder över hela världen.

En kortare och mer aggressiv version av ‘Artic Anorak presenteras i två varianter, i denim tyg med DVR-behandling (tålig vattenavvisande) och traditionella kontrast hopsyende platser från jeans och kamouflage version tillverkad av italiensk tyg med kypertbindning tryckt.

Den klassiska Arctic Parka erbjuds också i en ny ordinarie vestibilit som förbinder passar in med stor framgång i tidigare säsonger.