Outlet Woolrich

Grundades i Pennsylvania år 1893 av John Rich, som efter att ha planterat den första lilla fabriken, började sälja tyger och speciellt arbetskläder till alla gruvor och bondgårdar i området. Efter framgången 1845 plantades den andra fabriken på ett avlägset ställe men nära en vattenuppfödning, som är väsentlig för bearbetning. När växternas storlek växte, byggdes butiker, barer och bostäder runt det första exemplet på en by för arbetare. Området börjar ringa Woolrich.

Idag är Woolrich en klädsel för män, kvinnor och barn som specialiserat sig på utomhuskläder. I Italien och Europa distribueras av ett Bologneseföretag. Bland produkterna finns trucker, byxor, rockar, jackor och tillbehör som handskar, hattar och halsdukar. Bland de bästa sakerna att komma ihåg är den berömda parka som har blivit om några år en klassiker av herr- och dammodell.

Woolrich herrkläder, parka, byxor och byxor

Av de första produktionerna från förra seklet har Woolrich naturligtvis lämnat den särskiljningsfunktionen hos arbetskläder för att se mer och mer ut mot mode. Ändå är alla Woolrich-produktioner kännetecknade av material och konstruktiv kvalitet som gör alla föremål gjorda för att hålla sig i tid.

Alla Woolrich-produkter i Italien är mycket eftertraktade, varför det är svårt att hitta butiker som erbjuder ett mycket stort utbud. Ändå finns det flera butiker och lagerhus som även erbjuder lager och Woolrich-serien med attraktiva rabatter som till och med når till 50% (vilket kan översättas till cirka 300 euro i en parka). inget riktigt dåligt. I följande avsnitt på denna sida hittar du en komplett lista över Woolrich-uttag i Italien.

Det är värt att påpeka att Woolrich-märket ofta har varit föremål för plagiering och imitation. Det är inte ovanligt, särskilt online, att hitta några av de mest populära butikerna som erbjuder Woolrich kläder till otroligt låga priser. Rådgivning här är att göra dina inköp endast på beprövade säkerhetsplatser (till exempel de som föreslogs av SpacciOutlet). Maspoli, 18, CH 6850 Mendrisio, SchweizMartignacco, en kort promenad från Udine, på första våningen i shoppingcentret Grand Citt Fiera, Defil-utloppet.